EXIT Elegant trampoline ø366cm with safetynet Economy

- Ø 366 cm
- Meest stabiele trampoline ter wereld
- Uniek, eigenzinnig design
- Zeer eenvoudig op te bouwen

Niet op voorraad
SKU
09.10.12.00
€ 498,99

De EXIT Elegant trampoline met Economy veiligheidsnet is een trampoline van goede kwaliteit. De Elegant trampoline van EXIT Toys heeft het meest stabiele frame ter wereld, is duurzaam, van goede kwaliteit én zeer eenvoudig te monteren. 

Het gepatenteerde Ultimate Stability Frame (USF) met zijn unieke L-vormige poten is ijzersterk en daardoor superveilig en stabiel. Bij deze EXIT Elegant trampoline wordt standaard een Economy veiligheidsnet geleverd met een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur. EXIT Elegant trampolines zijn niet alleen mooi en van goede kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. 

Het innovatieve bevestigingssysteem van het frame zorgt ervoor dat je de trampoline veel eenvoudiger kunt monteren dan bij andere trampolines. De beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. De EXIT Elegant trampoline is binnen een uur klaar voor gebruik, dus waar wacht je nog op? Let’s jump!

Meer informatie
SKU 09.10.12.00
Merk Exit
Certifikaat CE, EN-71, TÜV / GS
Garantie 2 jaar fabriekswaarborg
Diameter Ø 366 cm
Aantal veren 80
Leeftijd Vanaf 5/6 jaar
Max. gewicht springer 130 kg
Aantal personen 1
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Trap inbegrepen Nee
Lengte van de veren 17,7 cm
Kleur Verschillende kleuren
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!