Supreme Ground Level Trampoline rechthoekig (214x366cm)

EXIT Supreme 214x366cm Ground Level (7x12ft) ; een prachtige rechthoekige ingraaftrampoline van absolute topkwaliteit.
Niet op voorraad
SKU
10.50.12.01
Now Only € 710,00 Normale prijs € 749,00

EXIT Supreme 214x366cm Ground Level (7x12ft) ; een prachtige rechthoekige ingraaftrampoline van absolute topkwaliteit. 

Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. Echter, alle ingraaftrampolines in de markt bevinden zich nog altijd 20 tot 30cm boven de grond om de lucht die verplaatst wordt te laten ontsnappen. Geen 100% ingraaftrampoline dus en een concessie waar de EXIT ontwikkelaars zich niet bij neer konden leggen! De Supreme Ground Level trampolines bevinden zich qua hoogte op het niveau van het gazon en zijn daarmee de enige echte ingraaftrampoline. Optimaal geïntegreerd in uw tuin!

Ontluchtingssysteem
Voor de lucht die tijdens het springen nog steeds dient te ontsnappen, heeft EXIT een ingenieus systeem ontwikkeld. De mat heeft een meer open structuur en daarnaast vindt onluchting plaats via de binnenzijde van de padding. 

Kwaliteit
De EXIT Supreme trampolines behoren qua kwaliteit tot de absolute top. Jarenlang springplezier is gegarandeerd! Daarnaast heeft de trampoline door de prachtige hoogwaardige afdekrand een zeer luxe uitstraling.

De Supreme trampolines zijn voorzien van een zeer brede afdekrand. De rand is maar liefst 44cm breed. Verder is de rand 30mm dik en voorzien van een PVC-afdektand van maar liefst 0,74mm dikte. Het hoogwaardige materiaal is UV-bestendig. Doordat het frame gegalvaniseerd en daarna nog eens zwart gepoedercoat is, heeft roest geen enkele kans. Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht. Verder heeft de maat een meer open structuur die zorgt voor minder luchtopeenhoping. Verder heeft dit als voordeel dat de mat sneller droog is na regenval.

Optimaal springcomfort
De Supreme Ground Level trampoline biedt een zeer hoog springcomfort:
- De dubbelconische veren van maar liefst 216mm lengte zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing.
- De innovatieve ontluchting garandeert een optimale vering van het springdoek en dus een comfortabele sprong.
Veiligheid
Er is een systeem ontwikkeld waardoor de veren niet toegankelijk zijn; kinderen kunnen daarom niet met hun voeten bij de veren komen.

Kortom, de EXIT Supreme biedt topkwaliteit en optimaal springcomfort.

Meer informatie
SKU 10.50.12.01
Merk Exit
Certifikaat CE, TÜV / GS
Garantie 10j/frame - 5j/padding - 2j/springdoek - 5j/veren
Diameter Ø3.5
Aantal veren 76
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Max. gewicht springer 150 kg
Aantal personen 1
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Trap inbegrepen Nee
Gewicht 99 kg
Lengte van de veren 21,6 cm
Kleur Groen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!