Supreme Ground Level Trampoline (Ø 427)

De enige echte ingraaftrampoline! Deze Exit Supreme trampoline behoort tot de absolute top met een diameter van 427 cm.

Niet op voorraad
SKU
10.40.14.01
Now Only € 749,99 Normale prijs € 799,00

Een unieke trampoline in absolute topkwaliteit.
Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. Echter, alle ingraaftrampolines in de markt bevinden zich nog altijd 20-30cm boven de grond om de lucht die verplaatst wordt te laten ontsnappen. Geen 100% ingraaftrampoline dus en een concessie waar de EXIT ontwikkelaars zich niet bij neer konden leggen! De Supreme Ground Level trampolines bevinden zich qua hoogte op het niveau van het gazon en zijn daarmee de enige echte ingraaftrampoline. Optimaal geïntegreerd in uw tuin. Voor de lucht die nog steeds dient te ontsnappen heeft EXIT een ingenieus systeem ontwikkeld. De mat heeft een meer open structuur en daarnaast vindt onluchting plaats via de binnenzijde van de padding.

De EXIT Supreme trampolines behoren qua kwaliteit tot de 
absolute top. Jarenlang springplezier is gegarandeerd! Daarnaast heeft de trampoline door de prachtige hoogwaardige afdekrand een zeer luxe uitstraling.

Kwaliteit
De Supreme trampolines zijn voorzien van een zeer brede afdekrand. De rand is maar liefst 44cm breed. Verder is de rand 30mm dik en voorzien van een PVC-buitenrand van maar liefst 0,74mm dikte. Het hoogwaardige materiaal is UV-bestendig. Doordat het frame gegalvaniseerd en daarna nog eens zwart gepoedercoat is, heeft roest geen enkele kans. 
Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht. 
Verder heeft de maat een meer open structuur die zorgt voor minder luchtopeenhoping. Verder heeft dit als voordeel dat de mat sneller droog is na regenval.

Comfort
De dubbelconische veren 
van maar liefst 216mm lengte zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing. 

Veiligheid
Er is een systeem ontwikkeld waar door de veren niet toegankelijk zijn; kinderen kunnen daarom niet met hun voeten bij de veren komen. 

Meer informatie
SKU 10.40.14.01
Merk Exit
Certifikaat CE, TÜV / GS
Garantie 10j/frame - 5j/padding - 2j/springdoek - 5j/veren
Diameter Ø 427 cm (14ft)
Aantal veren 88
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Max. gewicht springer 120 kg
Aantal personen 1
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Trap inbegrepen Nee
Gewicht 99 kg
Lengte van de veren Ø 3.5x32x216mm
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!