Elegant Ingraaf + Safetynet Economy

De EXIT Elegant ground trampoline met Economy veiligheidsnet is een trampoline van goede kwaliteit. De Elegant ground trampoline van EXIT Toys heeft het meest stabiele frame ter wereld, is duurzaam, van goede kwaliteit én zeer eenvoudig te monteren. 

Bij deze EXIT Elegant ground trampoline wordt standaard een Economy veiligheidsnet geleverd met een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur. EXIT Elegant ground trampolines zijn niet alleen mooi en van goede kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. 

Het innovatieve bevestigingssysteem van het frame zorgt ervoor dat je de trampoline veel eenvoudiger kunt monteren dan bij andere trampolines. De beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. De EXIT Elegant ground trampoline is binnen een uur klaar voor gebruik, dus waar wacht je nog op? Let’s jump!

- Meest stabiele trampoline ter wereld - Uniek, eigenzinnig design - Zeer eenvoudig op te bouwen

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren