DINO Pro Line

DINO logoKWALITEIT EN PLEZIER IN TOP SEGMENT

Trampolines bieden kinderen en volwassenen de mogelijkheid om zelfs op kleine plaatsen te spelen en te springen.

VEILIGHEID EN GARANTIE

De trampolines zijn goedgekeurd voor openbare ruimtes en voor privégebruik. De trampolines zijn TÜV gecontroleerd. DINO gebruikt alleen de beste materialen. Het trampolineframe is van binnen en van buiten verzinkt. DINO geeft levenslang garantie op het frame bij privégebruik. Hetzelfde geldt voor de veren. Hier is de garantie van 10 !!! jaar inbegrepen.

WINDSTROOM

Het WIND STREAM springdoek zorgt voor een significant hogere luchtdoorlaatbaarheid van meer dan 70% vergeleken met standaard trampolines. Hierdoor wordt de weerstand bij het springen verminderd en zijn hogere sprongen mogelijk.

PRO LINE TRAMPOLINES - INCLUSIEF VEILIGHEIDSNET EN LADDER

Dit is gezond plezier voor kleine en grote kinderen. Er zijn nauwelijks grenzen voor oefeningen op het springtoestel. Op deze manier kunnen springvermogen en evenwichtsgevoel op een speelse en zachte manier worden getraind.Made in Germany

PRO LINE trampolines zijn perfect voor elke tuin. Installatie is kinderspel. De kwaliteit is uitstekend. De TÜV bevestigt dit ook. Deze trampolines zijn standaard al voorzien van een zelfsluitend veiligheidsnet en instapladder.

De trampolines zijn verkrijgbaar in 3 maten.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren