EXIT Aksent Zand-,Water- en Picknicktafel L (2 bankjes) Deluxe

Deze EXIT Zand- en Watertafel (met 2 bankjes) is een multi-functionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel!

Op voorraad
SKU
52.05.10.45
€ 139,00

Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water? Deze EXIT Zand- en Watertafel (met 2 bankjes) is een multi-functionele tafel die je kunt gebruiken als picknicktafel maar ook als zand- en watertafel! Het blad is afneembaar waardoor kinderen het ene moment met het EXIT Tuingereedschap een zandkasteel kunnen bouwen en het andere moment, als het blad er weer op zit, heerlijk kunnen knutselen, bouwen of tekenen. De bankjes zijn verstelbaar zodat je zelf kunt bepalen wat de zitafstand is tot aan het werkblad; 22,5cm of 18,5cm. De bankjes zijn dus aan de leeftijd van het kind aan te passen. Met de meegeleverde EXIT Parasol zitten de kinderen ook nog eens lekker in de schaduw op zonnige dagen! Deze zand- en watertafel is uitgevoerd met 2 bankjes.

De geïntegreerde bakken zijn uitneembaar, zodat deze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden. Door zijn moderne uiterlijk is het een unieke tafel die zich door het gebruik van rustige kleuren, zoals grijs en naturel, ook nog eens onderscheidt van andere modellen. En staat hij ook nog eens mooi in de tuin!

Kenmerken hout:
- Chinees ceder hout
- Hout uit verantwoord beheerde bossen
- Dikte picknickbankje: 20mm
- Dikte deksel: 15mm

Meer informatie
SKU 52.05.10.45
Merk Exit
Certifikaat 100% FSC, CE, EN-71, TÜV
Afmetingen 938x1212x500
Leveringswijze Pakketvorm (eenvoudig te monteren aan de hand van geïllustreerde handleiding)
Gewicht 17 kg
Kleur Niet van toepassing
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!