Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze

De trampoline scoort hoog in lijstjes van favoriet speelgoed. Een trampoline is een investering voor vele jaren omdat trampolines meestal intensief gebruikt worden gedurende meerdere jaren. Kinderen vinden trampolinespringen leuk en ook ouders zien veel voordelen in een trampoline in de tuin. Kinderen bewegen te weinig. Nochtans is bewegen levensnoodzakelijk voor een gezonde levensstijl. Het succes van trampolinespringen is te danken aan het feit dat springen op een trampoline super leuk is en voor alle leeftijden. Een trampoline is ook een zalig ligkussen en ideaal om met vrienden en vriendinnen te luieren, te zonnen, een boek te lezen, enz…

Maar welke trampoline je kiest hangt natuurlijk af van een aantal factoren, zoals de maat, de prijs, het type, het springcomfort en de kwaliteitsklasse. En wat dacht je van de kleur? Van neutrale tot opvallende kleuren, het is allemaal mogelijk met de EXIT trampolines. In de eerste plaats dient u uiteraard rekening te houden met de beschikbare plaats in uw tuin. Hoewel het aan te raden is om alleen op een trampoline te springen, zal het ongetwijfeld gebeuren dat meerdere kinderen zich tegelijk op de trampoline bevinden. Koop uw trampoline dus liever wat groter, want hoe groter de trampoline, hoe veiliger voor de springers. Ook voor jonge kinderen koopt u uw trampoline best niet te klein want kleine kinderen worden groot…

Je wilt een trampoline kopen, maar kies je dan voor een trampoline op poten of een ingroundtrampoline? We hebben enkele verschillen op een rij gezet:

Trampoline op poten
- Valt op in de tuin
- Kan direct worden opgebouwd
- Hogere opstap – een bijpassende ladder is verkrijgbaar
- Altijd voorzien van een veiligheidsnet

Ingroundtrampoline
- Valt minder op in de tuin
- Het opbouwen kost meer tijd omdat er een gat in de grond moet worden gegraven
- Eenvoudig te betreden vanaf de grond
- Verkrijgbaar met en zonder veiligheidsnet

Ronde trampolines zijn heel populair, maar er zijn ook rechthoekige trampolines. Zijn er grote verschillen tussen deze vormen?

Ronde trampolines
- Geschikt voor beginners
- Neemt meer ruimte in beslag in de tuin
- Breed assortiment
- Veel keuze voor ieder budget

Rechthoekige trampolines
- Geschikt voor meer ervaren springers
- Neemt minder ruimte in beslag in de tuin
- Kleiner assortiment
- Sprongen goed controleerbaar

Denk eraan dat het handig kan zijn om een afdekhoes bij te bestellen voor het overwinteren van uw kostbare trampoline!

De keuze aan trampolines is reuze: leuk natuurlijk, maar ook een uitdaging. Ben je er nog niet helemaal uit welke trampoline het beste bij je past?

Meer weten? Bel of mail ons! (+32 468 10 35 36 of info@perluso.be)