Go-cart keuzehulp

Van harte welkom op de website van Perluso Outdoor Toys, de specialist in gocarts van het merk EXIT Toys. Wij verdelen een groot assortiment skelters, in alle maten, kleuren, vormen en uitvoeringen. Wij zullen u zeker van dienst kunnen zijn bij het kiezen van de juiste go-cart voor uw gezin.

Een gocart is een speeltoestel dat veel en vaak door kinderen wordt gebruikt. Niets dat zo tot de verbeelding spreekt van kinderen als auto’s. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze zo graag zelf eens achter het stuur kruipen van een go-cart. Het is als een droom die werkelijkheid wordt. Wij verkopen en leveren daarom uitsluitend go-karts van hoogwaardige kwaliteit. Al onze gocarts zijn voorzien van een kettingkast.

Hoe het juiste model kiezen?

Elk kind stelt andere eisen aan zijn of haar go cart. Vanuit deze gedachte bieden wij een breed assortiment van verschillende modellen aan. Voordat u een model kiest, dient u over diverse zaken na te denken, die u helpen het juiste model te vinden.

Belangrijkste aspecten bij de keuze voor het beste model zijn:

- Uw persoonlijke smaak (klassiek model, offroad-, race-, of tractordesign)
- Grootte en gewicht (bij de meeste modellen is de zitting aan te passen aan de grootte van de piloot) 
- Rijomstandigheden (bandensoort, al dan niet versnellingen, schommelas, enz...)

GO-KARTS FOR OUTDOOR KIDS 

Je gaat graag naar buiten met je gocart bij elk weer in de frisse lucht. Na school wacht jouw skelter al op je, klaar om nieuwe avonturen te beleven. Ga lekker racen met je vrienden, verbeter je skills of vervoer kostbare vrachten in je aanhanger. Een gocart zorgt altijd voor actie en plezier voor outdoor kids zoals jij.

DIVERSITEIT 
Of je nu kiest voor Kids, Editions, Trikes, een electrische auto of een van de andere modellen, ons gamma biedt voor elke leeftijd en gebruik een passend voertuig. Onze producten zijn voor particulier gebruik gemaakt.

Er is getracht om in de specificaties per productpagina zo goed mogelijk alle eigenschappen van de go-carts onder te brengen. Met de vergelijkings-tool kan u gemakkelijk enkele modellen die uw voorkeur genieten met elkaar vergelijken. Contacteer ons vrijblijvend als u er niet uit geraakt.

Heel belangrijk is ook de beschikbaarheid van alle wisselstukken, ook voor herstellingen na de garantieperiode!