EXIT Scala Aluminium Goal 500x200 voetbaldoel

EXIT Scala Aluminium Goal 500x200. Doelpubliek: Jongeren, Montagewijze: Gemonteerd op de vloer, Frame kleur: Aluminium

Op voorraad
SKU
42.50.20.00
€ 599,00

De EXIT Scala Aluminium Goal is een zeer hoogwaardig afgewerkte goal met een chique en professionele uitstraling! Een parel in de tuin of op een veld.

De binnenafmeting van deze Scala goal is 5.00 x 2.00 meter. De voorzijde van het aluminium frame is geanodiseerd. Dit geeft de framedelen een extra beschermende harde toplaag en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. De achterzijde van het aluminium frame is gepoedercoat. Dit zorgt voor een extra fraaie afwerking

De EXIT Scala Aluminium Goal is uitgevoerd met een stoer, zwart net met een fraai zeshoekig netpatroon, welke eenvoudig te monteren is met hoogwaardige, zwarte kunststof nethaken die in het profiel gemonteerd zijn. Het net is eenvoudig te vervangen zonder demontage van de goal.

De EXIT Scala Aluminium Goal heeft sterke en stijve aluminium buisprofielen met een wanddikte van maar liefst 2mm. De goal is eenvoudig te monteren (en demonteren) door gebruik van hoogwaardige gegoten koppel-­‐elementen. De Scala goal is licht van gewicht en daardoor eenvoudig verplaatsbaar.

Deze EXIT Scala goal voldoet aan de norm EN 748 - Sportveldtoestellen - Voetbaldoelen - Functionele en veiligheidseisen, beproevingsmethoden.

Accessoires: diverse verankeringssets (beschikbaar voor verschillende ondergronden, waaronder kunstgras).

Meer informatie
SKU 42.50.20.00
Merk Exit
Certifikaat EN 16579:2016
Afmetingen 500 x 200 cm
Leveringswijze Gedemonteerd geleverd
Gewicht 35
Kleur Zilver
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!